Yhdistys

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry  on suomalaisia LVI-tukkumyyntiyritysten muodostama ja siihen kuuluvat alan suurimmat toimijat: Ahlsell Oy,  Onninen Oy ja LVI-Dahl Oy. Järjestö edistää LVI-teknisen alan keskinäistä yhteistyötä, tilastoi LVI-teknisten tuotteiden tukkumyyntejä ja hallinnoi LVI-INFO –tuotetietorekisteriä.

Suomessa LVI-alan tuotteista arviolta 70 prosenttia myydään yhdistyksen jäsenten kautta. Niiden LVI-teknisten tuotteiden yhteenlaskettu kokonaismyynti vuonna 2016 oli 1036 miljoonaa euroa.

LVI-Teknisen Kaupan liitto ry on jäsenenä sekä Kaupan Liitossa että Teknisen Kaupan Liitossa, joiden kanssa sillä on tiivis yhteistyö. Yhdistys on aktiivisesti mukana eurooppalaisen FEST:n (The European Federation of the Sanitary and Heating Wholesale Trade) toiminnassa, ja pitää aktiivisesti yhteyttä Pohjoismaisiin sisarjärjestöihinsä Ruotsissa, Norjassa (Norske Rørgrossisters Forening NRF) ja Tanskassa (Branchehuset).