LVI-alalla toimivia ihmisiä: Jaana Honkonen

Tuotepäällikkö Jaana Honkonen, Uponor Infra Oy

Tuotepäällikön työ on mielenkiintoisesti tuotannon, myynnin ja markkinoinnin risteyskohdassa. Olen sekä oman organisaationi myynnin tuki, ja tuotan myyntitiimille materiaalit (muun muassa esitteet, tuotekuvat sekä asennus- ja huolto-ohjeet), mutta vastailen myös asiakkaiden teknisiin kysymyksiin. Olen asiakkaille sekä nettitukena että miettimässä laajempia ratkaisuja hyvinkin vaativiin toteutuksiin.

Olen koulutukseltani rakennusinsinööri, mutta työskennellyt nyt parikymmentä vuotta LVI-alalla. Ala on tänä aikana kehittynyt huimasti, ja tarjoaa mielestäni juuri sopivasti haasteita.

Uponor – talo- ja yhdyskuntatekniikkaa

Uponor koostuu Suomessa kahdesta yrityksestä: Uponor Suomi Oy ja Uponor Infra Oy. Uponor Suomi Oy on keskeinen kumppani LVI-talotekniikassa. Se tarjoaa kestäviä ja turvallisia ratkaisuja rakennusten sisäilmaston ja käyttöveden hallintaan. Uponor Infra Oy on kahdesta alan johtavan asiantuntijan, KWH Pipen ja Uponorin, fuusiosta syntynyt yhteisyritys, jolla on jopa 120 vuoden kokemus tutkimus- ja kehitystyöstä Infra-alalla